top of page
header nrs.png

Mobiel Surveillance

Wat kunnen we voor u betekenen? Ontdek de diensten die we aanbieden. 

Mobiel Surveillance

Heb je je ooit afgevraagd wie er 's nachts door de straten patrouilleert om onze gemeenschappen veilig te houden? Mobiele surveillanceteams spelen een essentiële rol in het handhaven van veiligheid en het beschermen van eigendommen, zowel overdag als 's nachts.

Mobiele surveillanceteams opereren in verschillende gebieden en omgevingen, van woonwijken tot bedrijventerreinen en industriële zones. Hun werk omvat onder andere het patrouilleren door wijken, het reageren op alarmsignalen en het uitvoeren van controles op verdachte activiteiten. Door actief aanwezig te zijn in de gemeenschap helpen ze niet alleen bij het voorkomen van criminaliteit, maar dragen ze ook bij aan een gevoel van veiligheid en welzijn bij bewoners en ondernemers.

Samenwerking meldkamer

Een cruciaal aspect van de mobiele surveillancedienst is de nauwe samenwerking met de meldkamer. Wanneer er een melding binnenkomt, coördineert de meldkamer de reactie van mobiele surveillanceteams en andere hulpdiensten. Dit zorgt voor een snelle en effectieve reactie op noodsituaties en draagt bij aan het handhaven van de openbare orde.

Naast hun preventieve taken, spelen mobiele surveillanceteams ook een belangrijke rol bij het reageren op noodsituaties. Ze zijn vaak de eersten ter plaatse bij incidenten en bieden snelle en effectieve hulp wanneer dat nodig is. Dit kan variëren van het assisteren bij verkeersongevallen tot het verlenen van eerste hulp bij medische noodgevallen.

Veiligheidsmaatregelen

Het werk van mobiele surveillanceteams gaat verder dan alleen het handhaven van de openbare orde. Ze zijn ook betrokken bij het verstrekken van informatie en advies aan bewoners en bedrijven over veiligheidsmaatregelen en het voorkomen van criminaliteit. Dit kan variëren van het adviseren over inbraakpreventie tot het organiseren van buurtbijeenkomsten om de betrokkenheid van de gemeenschap bij veiligheidskwesties te vergroten.

Mobiele surveillance is een dynamische en veelzijdige dienst die van onschatbare waarde is voor het handhaven van veiligheid en het beschermen van gemeenschappen. Door hun proactieve aanwezigheid en snelle reactie op noodsituaties dragen mobiele surveillanceteams bij aan het creëren van een veilige en leefbare omgeving voor iedereen.

mobiel surveillance.jpg
nrs diensten.jpg

Wil je meer weten over Mobiel Surveillance?

Meer weten?

bottom of page