Over National Recruitment Services

Wie zijn we en wat doen we?

NRS BV heeft met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare en professionele naam opgebouwd (ND 1663) door heel Nederland. Daarmee staan wij garant voor kwaliteit!

Petra den HaanErvaring en kwaliteit

Dit willen wij bereiken d.m.v. goede werving & selectie, opleiden en begeleiden waardoor we allround beveiligingsmedewerkers een nieuwe baan binnen de beveiligingsbranche kunnen bieden en zo nodig opleiden tot een specialisme want wij zien de medewerkers als ons belangrijkste kapitaal!

Wij zijn er van doordrongen dat NRS alleen kan bestaan door de inzet van professionele en goed gemotiveerde medewerkers die de klant helpen. Hierin liggen drie elementen opgesloten die zeer belangrijk zijn: Professionaliteit, Motivatie en Dienstbaarheid.


Ontwikkeling en opleiding

Dit betekent dat NRS medewerkers nodig heeft die weten hoe zij hun vakmanschap kunnen aanwenden om de klant te helpen. De opdrachtgever mag daarom verwachten dat wij eraan werken om de medewerker te blijven ontwikkelen zodat motivatie en werkplezier in balans zijn! Dit vindt de medewerker terug in de persoonlijke zorg en de mogelijkheden die wij bieden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 1 juli 2009 heeft NRS een pand in Alphen a/d Rijn betrokken waarbij wij de klant en de beveiliger in opleiding nog beter van dienst kunnen zijn daar wij de beschikking hebben over leslokalen en een door de SVPB gecertificeerd PEC waarbij wij door simulatie de beveiliger in opleiding nog beter kunnen trainen en voorbereiden op zijn taken tijdens zijn/haar werkzaamheden.