Wil je een opleiding volgen?

NRS heeft de opleiding voor jou!

MBO Diploma Beveiliger 2

Om in de beveiliging te mogen werken heb je het MBO Diploma Beveiliger 2 nodig. Door onze persoonlijke benadering en begeleiding onderscheidt NRS zich in de beveiligingsbranche en zijn wij flexibel en toegankelijk waardoor we direct in kunnen spelen op de behoefte en wensen van onze opdrachtgevers en kunnen wij de cursist een op maat gesneden opleiding aanbieden, in kleine groepen tijdens dag –en avond cursussen waardoor de juiste persoonlijke begeleiding gegeven kan worden.

De opleiding Beveiliger 2 bestaat uit twee onderdelen:

  • Theorie
  • Praktijk

De cursist volgt klassikaal de theorielessen waarbij aaneengesloten het theorie examen wordt aangevraagd. Na het theoriegedeelte volgt de praktijk en biedt NRS een praktijkplaats aan, mits de cursist aan een aantal eisen voldoet, zodat het legitimatiebewijs voor je wordt aangevraagd bij het Bureau Bijzondere Wetten en ontvang je bij een positieve goedkeuring van de Politie (geen strafblad en onbesproken gedrag) het legitimatiebewijs. Deze is twaalf maanden geldig en werkt de beveiliger in opleiding op diverse locaties bij opdrachtgevers o.a., winkel- of mobiele surveillance, objectbeveiliger, tijdens het in- en uitchecken van passagiers in het haven- of luchtvaartgebied of op festivals, voetbalwedstrijden en concerten.

Door deze variatie aan werkzaamheden bouw je veel ervaring op en kun je de juiste keuze maken voor de toekomst en jezelf verder ontwikkelen in een specialisme binnen de branche. Nadat je het juiste aantal uren hebt bereikt, dit alles onder intensieve begeleiding van een van onze praktijkbegeleiders, wordt het praktijkexamen aangevraagd. Uiteraard word je door diverse trainingen in onze simulatieruimte goed voorbereid op het examen.

Heb je zowel het theorie- als praktijkexamen met een goed resultaat afgerond, ontvang je het Diploma Beveiliger 2 en heb je via NRS de deur naar een nieuwe carrière geopend!

Ter introductie van onze opleiding verzorgen wij regelmatig een gratis workshop!

Meer informatie over onze opleiding?

Vul onderstaande gegevens in als je graag meer wilt weten over onze opleiding!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.