Voor opdrachtgevers

Wat bieden wij u?

NRS is een detachering en Werving & Selectie organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de beveiligingbranche, waardoor wij onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan oplossingen aan kunnen bieden.

Door onze kennis van de arbeidsmarkt in de beveiligingsbranche en een grote wervingskracht kunt u met uw personele vraagstuk bij ons terecht.

Werving en Selectie

Leidinggevend of Managementpersoneel. NRS ondersteunt opdrachtgevers bij het vinden van geschikt leidinggevend of management personeel voor diverse functies of projecten.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële medewerkers en daardoor altijd snel de juiste kandidaat beschikbaar.


Detachering

Het plaatsen van gekwalificeerd personeel tijdens een vooraf afgesproken termijn waarbij de kandidaat aan het eind van het termijn mogelijk een contract van de opdrachtgever ontvangt. Tijdelijke opvang in verband met ziekte of vakantiepiek


Interim Recruitment

Uw organisatie kan om verschillende redenen behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning door een professionele Interim Recruiter, bijvoorbeeld omdat een van uw recruiters met zwangerschapsverlof gaat of langdurig ziek is, tijdens piekbelastingen of fusies.

Conform onze recruitment procedure vinden we de passende match.

Gezamenlijk nemen we de belangrijke aspecten goed door en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en hebben graag tussentijds telefonisch overleg om lopende trajecten af te stemmen. Wij spannen ons graag tot het uiterste in om de juiste expertise in te zetten binnen uw organisatie. Wij dragen zorg voor passende kandidaten en oplossingen. Als er geen mogelijkheden zijn om een bepaalde vacature te vervullen, dan zeggen we dat ook tijdig, zodat u uw beleid daarop kunt aanpassen. Wij hebben een breed netwerk van kandidaten opgebouwd, die ingezet worden om uw vacature te vervullen.

Vacature aanmelden?

Vul onderstaande gegevens in om een vacature in te sturen
Laat dit veld leeg als de locatie niet belangrijk is
Selecteer dit als het een externe positie is.

Bedrijfsgegevens