Onze dienstverlening

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mobiel Surveillance

Voor een mobiel surveillant is geen een dag hetzelfde en zorg je voor een optimale veiligheid op diverse industrie- of haventerreinen.

Objectbeveiliging

Een Objectbeveilig(st)er houdt toezicht op verschillende gebouwen en omliggende terreinen. Je hebt niet alleen beveiligingstaken.

Evenementenbeveiliging

Als Evenementenbeveiliger ben je tijdens het evenement gastheer of gastvrouw en zorg je dat het feest een feestje blijft.

Security Services

Als Security Host(ess), telefoniste of receptioniste ben jij het visitekaartje van het bedrijf! Je behandelt het inkomend telefoonverkeer...

(Lucht)Havenbeveiliging

Als (lucht)havenbeveiliger verricht je beveiligingswerkzaamheden ten behoeve van (lucht)havenfaciliteiten en ter bestrijding van terrorisme.

Winkelsurveillance

Je loopt controlerondes in winkelcentra en/of door winkels, waarbij je alert bent op winkeldiefstal en ordeverstoringen.

Interim opdrachten

Wij richten ons op het bemiddelen van Beveiligingspersoneel. Tevens detacheren wij professionals bij projecten & kortdurende opdrachten.

Vacatures

Je zoekt gevarieerd en veel zijdig werk? Ben je een jonge professional of heb je al enige jaren werkervaring? Dan hebben wij werk voor jou!