National Recruitment Services - Winkelsurveillance
Winkelsurveillance
4 januari 2017

Interim opdrachten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Interim opdrachten
National Recruitment Services

Wij richten ons op het bemiddelen van Beveiligingspersoneel. Tevens detacheren wij professionals bij projecten en kortdurende opdrachten zoals recruitmentopdrachten.

NRS werkt in opdracht van diverse organisaties die op zoek zijn naar uitbreiding of vervanging van hun personeel. Wij zijn actief in de vakgebieden Beveiliging & Human Resources. De recruitment activiteiten worden door onze consultants met ieder hun eigen specialisme op maat gemaakt voor al onze klanten in Nederland.

NRS is uw partner op het gebied van Beveiliging & Human Resources. Door de expertise van onze consultants zijn ze voor u een serieuze gesprekspartner en denken ze graag met u mee. Wij verdiepen ons in uw organisatie, zodat wij de cultuur van uw bedrijf kennen. Wij willen weten wat er leeft en speelt. Alleen dan kunnen wij voor u de juiste, passende kandidaten vinden. Door onze diepe wortels in de branch hebben wij veel kennis van de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en weten veel bedrijven en kandidaten ons te vinden. Op basis van het opgestelde profiel en de opgedane kennis van uw organisatie gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Nadat de kandidaten door ons gescreend zijn worden zij voorgesteld en ingepland voor een eerste kennismaking.

Meer weten over Interim opdrachten?

Vul het onderstaand formulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.