National Recruitment Services (NRS)


NRS is een detachering en Werving & Selectie organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de beveiligingsbranche, waardoor wij onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan oplossingen aan kunnen bieden.


Kunnen wij u helpen?


Wat voor beveiliger ben jij?

Onze dienstverlening

National Recruitment Services Mobiel Surveillance
Mobiel Surveillance

Voor een mobiel surveillant is geen een dag hetzelfde en zorg je voor een optimale veiligheid op diverse industrie- of haventerreinen.

Objectbeveiliging

Een Objectbeveilig(st)er houdt toezicht op verschillende gebouwen en omliggende terreinen. Je hebt niet alleen beveiligingstaken.

Evenementenbeveiliging

Als Evenementenbeveiliger ben je tijdens het evenement gastheer of gastvrouw en zorg je dat het feest een feestje blijft.

Security Services

Als Security Host(ess), telefoniste of receptioniste ben jij het visitekaartje van het bedrijf! Je behandelt het inkomend telefoonverkeer...

(Lucht)Havenbeveiliging

Als (lucht)havenbeveiliger verricht je beveiligingswerkzaamheden ten behoeve van (lucht)havenfaciliteiten en ter bestrijding van terrorisme.

Winkelsurveillance

Je loopt controlerondes in winkelcentra en/of door winkels, waarbij je alert bent op winkeldiefstal en ordeverstoringen.

Interim opdrachten

Wij richten ons op het bemiddelen van Beveiligingspersoneel. Tevens detacheren wij professionals bij projecten & kortdurende opdrachten.

Op zoek naar werk?

Je zoekt gevarieerd en veel zijdig werk? Ben je een jonge professional of heb je al enige jaren werkervaring? Dan hebben wij werk voor jou!

Wie zijn we en wat doen we?

NRS BV heeft met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare en professionele naam opgebouwd (ND 1663) door heel Nederland. Daarmee staan wij garant voor kwaliteit!

Dit willen wij bereiken d.m.v. goede werving & selectie, opleiden en begeleiden waardoor we allround beveiligingsmedewerkers een nieuwe baan binnen de beveiligingsbranche kunnen bieden en zo nodig opleiden tot een specialisme want wij zien de medewerkers als ons belangrijkste kapitaal!


Meer over ons

De Beveiliger Quiz

Ben je nieuwsgierig geworden of werken in de beveiligingsbranche ook iets voor jou is?
Doe dan de Beveiliger Quiz en zie of jij sterk genoeg bent om onze V te dragen of neem een kijkje bij onze vacatures.


Doe de Beveiliger Quiz Vacatures